NTERSPORT ble etablert i 1968 og er i dag en av verdens største sportskjeder, med ca. 5500 butikker i 44 land. I Norge er vi i sterk vekst, og har over hundre butikker. Du finner oss i alle deler av landet.

Vår visjon er å være den prefererte ekspertbutikken i alle de markedene vi er til stede. Som kjede har vi sykkel, trening, friluft, langrenn, alpint og topptur som satsningsområder. Hver av våre butikker har spisskompetanse innenfor minst to av disse satsningsområdene. Vår misjon er å inspirere, motivere og hjelpe sportsinteresserte til å følge sine drømmer, og til å oppleve livslang mestring og idrettsglede. Når du kommer til oss vil du merke at vi deler din lidenskap!

Vi har en brennende interesse for det vi driver med, og vi kan faget vårt. Vi gir deg ærlige råd og tips, og har erfaring med utstyret vi selger. Vi tar oss tid til å forstå behovet til hver kunde, slik at vi kan veilede dem i deres valg. Selvfølgelig har vi også konkurransedyktige priser og konkurransedyktige garantier. 

Vårt internasjonale samarbeid gir oss tilgang til de beste merkevarene. Vi eier og utvikler også mange egne merker. Med dette som utgangspunkt, og med vår lokalkunnskap og -forankring, vil du oppleve at alle våre butikker har et spennende og lokaltilpasset utvalg av de beste produktene innenfor våre satsningsområder. 

INTERSPORT sitt internasjonale hovedkontor ligger i Bern i Sveits. I Norge ligger INTERSPORT sitt hovedkontor på Helsfyr i Oslo, med sentrallager i Askim. Kjeden drives av Gresvig AS, et spennende retailselskap med både egneide og franchise butikker.

Har du allerede en sportsbutikk og har lyst til å lære mer om INTERSPORT? Eller vurderer du å starte en sportsbutikk? Ta kontakt med kjededirektør Thomas Harsvik for en uforpliktende prat!