Foto: Bjørn Erik Nesse

Det tok lang tid men det gikk bra til slutt

Første omgang var ikke all verden å skryte av. Gjestene kom alt for lett til og lå hele omgangen ett eller to mål foran vår jenter. Tre utvisninger (ikke brått sikker på om vi er helt enige i alle sammen), tre tekniske feil, fire straffer imot og gjestene ledet 15-17 til pause.

Her må forsvaret fra Vipers kampen sist onsdag hentes frem igjen!

Tre minutters spill, ett par tøffe tak, en brent straffe og to mål til oss og vipps, så hadde vi redusert til 17-18. Nå begynte forsvaret å sitte litt bedre, men Ravens var fortsatt hakket foran oss. Men etter Olivia sin redning på stillingen 21-21 var det som om det begynte å skje noe med jentene. Da stoppet det litt for Ravens og med 17 spilte minutter hvor av de seks siste var uten scoring la Ravens benken timeout kortet. Da stod det 23-21 til våre jenter.

Men det var på ingen måte tid for å puste ut, og med åtte minutter igjen av kampen utlignet Ravens til 24-24. Skulle det bli uavgjort denne gangen og? Da lite stemte ute på banen ryddet Olivia opp bakerst. Og tekniske feil på begge sider gjorde at det fremdeles stod 24-24 med fem minutter igjen å spille.

Etter en nervepirrende avslutning ble det til slutt jentene våre som kunne trekke ett lettelsens sukk og gå hjem med to nye poeng på konto. Men jammen satt det langt inne i dag å få til 28-25 i vår favør.

Nå venter Storhamar borte 23.februar og så kommer Larvik til Fana Arena 27.februar.