Foto: Kjell Eirik Henanger

Høstferie, Bamsekamp og midtukekamp. Aker kommer, kommer du?

Kampen på onsdag blir det fjerde REMA 1000-liga møtet mellom de to i Fana Arena, og blir det Fana sin fjerde hjemmeseier over Aker ?

Er du glad i tall og statistikk så har du sikkert funnet det selv, at på fire kamper har jentene våre omsatt 57 prosent av skuddene sine til mål. Og på like mange kamper har Aker satt 61 % av sine skudd i mål (altså fire små prosenter mer enn våre jenter).

I skrivende stund viser tabellen at Fana ligger på niendeplass med sine fire poeng mens Aker ligger på plassen over med like mange poeng, men de har spilt en kamp mer. I tillegg viser tabellen at alle lagene har slått «noen» og tapt for «andre». Så nær som Vipers da, de har (som vanlig) ikke avgitt poeng til nå i serien.

Men tall og statistikk kan sjelden brukes til andre ting enn tall og statistikk. Så for kampen mellom Fana og Aker sin del betyr det fint lite at Fana tapte for Tertnes i forrige kamp.  Det betyr heller ingen ting at Aker spilte sin kamp nummer fem bare dager før kampen mot Fana.

Det som betyr noe er at kampen skal spilles midt i høstferien i Bergen, det som betyr noe er at jentene våre har trent godt i uken etter kampen mot Tertnes. Og det som betyr noe er at alle er friske, raske og klare til kamp.  

I tillegg betyr det mye for jentene at du kommer på kamp 12.oktober kl 18:00. Og du, tar du med deg en bamse eller to som du vil donere til @bringchildren så kommer du gratis inn på kampen.

Som sagt så starter kampen kl 18:00, billettene kjøper du her. Og er du bortreist på dagen så ser du kampen på å TV2 play.

Husk å benytte deg av tilbudet «Håndballpakka», tre måneder til prisen av en!