Early bird-tilbud på sesongkort

Vil du bli med oss å skape magi i Fana Arena? Vil du være med å oppleve små og store øyeblikk sammen med oss? Ny sesong betyr nye håndballøyeblikk som vi vil ha med DEG på, og håndball er best i hall!

Sesongkortsalget for sesongen 2024/25 er i gang, og du kan skaffe deg en fast plass til alle våre hjemmekamper i REMA 1000-ligaen og NM. Totalt 13 seriekamper og NM er inkludert, i tillegg til eventuelle sluttspillkamper.

I juni måned kjører vi et early bird-tilbud på sesongkort og sesongkortabonnement, med minimum 30% rabatt. Alle som kjøper sesongkort(abonnement) i juni får også med en Fana-drakt på kjøpet – med andre vil du være helt klar når kampene starter i september. Fra 1. juli blir det ordinære priser.

NYHET! FANA+

Vi viderefører muligheten for sesongkortabonnement fra forrige sesong, og gir dette navnet FANA+. Med FANA+ har du en lav, månedlig betaling og slipper dessuten den årlige fornyelsen. Du vil da trekkes 50,-/70,-/100,- på samme dato hver måned i 10 måneder, og du kan velge om du vil ha varsel fra Vipps når det trekkes.

Abonnementet har en bindingstid på 6 måneder med én måned oppsigelse. Abonnementet kan avsluttes etter bindingstiden, med gyldighet frem til neste betalingsdato minus 1 dag. For eksempel, hvis du blir trukket 2. desember og sier opp 3. desember, vil abonnementet være gyldig frem til 1. januar.

SesongkortSesongkortabonnement (per måned, 6 mnd. binding)
Voksen1000,-100,-
Honnør700,-70,-
Barn500,-50,-
Prisene ovenfor gjelder til og med 30. juni 2024.

Ledsagerbillett

Ønsker du ledsagerbillett til sesongkortet ditt, ta kontakt på avdelingsleder.handball@fanail.no så hjelper vi deg med dette.

Last ned Fana Håndball-appen

Enkleste måten å skaffe seg sesongkort(abonnement) på er i Fana Håndball-appen. Det er også her billetten skal fremvises før kamp, og det er her du får oversikt over mye annet som skjer i klubben.

Last ned på App Store // Last ned på Google Play

Det er også mulig å kjøpe sesongkort(abonnement) på nett – på fanahandballelite.woow.no