Fana-spillere til Junior-VM og SOC

Juniorjentene (LK04) skal i sommer delta i Junior-VM som arrangeres i Skopje i Nord-Makedonia. I troppen som juniorlandslagstrenerne Kristine Lunde-Borgersen og Eirik Haugdal har tatt ut, finner vi flere Fana-spillere. Dina Frisendal, Eline Mangen Solbakken, Linnea Skadal Kyrkjeeide og kommende Fana-spiller, og juniorlandslagskaptein, Marie Mjøs, er tatt ut til VM og SOC.

Som ledd i oppkjøringen til Junior-VM skal Juniorjentene delta i Scandinavian Open (SOC) i Karlstad 6.-12. juni. I SOC møter de norske jentene Danmark og Sverige for god matchtrening. Til SOC er også Maria Elisabeth Grasdal tatt ut.

Juniorjentene åpner VM mot Kinesisk Taipei 19. juni. Øvrige nasjoner i Norges pulje er Japan og Danmark.

Forrige U20-VM ble en stor suksess da Norge tok gull, med vår egen Lina Waage Mossestad på laget, etter seier 31-29 over Ungarn i finalen. Nå er det LK04 sin tur til å kjempe om medaljer mot verdens beste lag i 20-årsklassen.

Vi gratulerer jentene med uttaket, og ønsker lykke til både i VM og i SOC!

NHFs innkalling