Ny spiller klar for Fana

Neste sesongs tropp begynner for alvor å ta form og i dag kan vi presentere vårt nyeste tilskudd i Fana;

Frida Aasekjær Wilkensen


Frida bekler høyrebacken og kommer fra Fyllingen. 20-åringen scoret 69 mål i den gule trøyen i 1.divisjon i fjor og det har Vidar Gjesdal lagt merke til:

I Frida får vi inn nok et lokalt talent som vi tror har potensiale til å ta steget opp et nivå når hun neste sesong tar på seg Fana-drakten i REMA 1000-ligaen. Hun har vært en av de aller beste høyrebackene i 1. divisjon for Fyllingen og skaffet seg verdifull erfaring gjennom et stort ansvar der de to siste sesongene.

Vidar
Foto: Andreas Kristoffer Berge / Kvinneidrett.no / Sportskollektivet

Frida er en ung, talentfull spiller og hun loves tid til å ta nivået;

Hennes største styrke er at hun er en smart spiller som vi tror kan tilføre oss en god rytme og timing i angrepsspillet. Så skal hun få tid til å utvikle seg fysisk og venne seg til et høyere nivå og vi gleder oss til å få med nok en ung og ambisiøs jente i troppen vår

Vidar

Frida selv gleder seg til å komme i gang med ny sesong i ny klubb;

Jeg valgte Fana først og fremst på grunn av det sosiale og treningsgruppen. Jeg tror det er en klubb jeg kommer til å trives godt i og jeg har fått et positivt inntrykk av treningsmiljøet. Samtidig kjenner jeg trenerne Vidar og Marius godt. Jeg har veldig troen på deres planer for kommende sesong, og jeg tror de kan hjelpe meg til å utvikle meg og mine ferdigheter best mulig.

Frida

Vi gleder oss med deg og ser frem til gode opplevelser i Fana Arena!