Elitelisens i grønn kategori

Fana er et av de første lagene som har fått tildelt elitelisens i grønn kategori.

Elitelisensnemda (ELN) i Norges Håndballforbund har behandlet innsendt dokumentasjon for Elitelisens. Fana Håndball Elite tildeles elitelisens i grønn kategori for spill i REMA 1000-ligaen kvinner for sesongen 2024/25.

Tidligere søkte klubbene om Elitelisens hvert år. Nå beholder klubbene lisensen så lenge kravene i lisensordningen oppfylles. Rykker de ned til 2. divisjon blir de automatisk fratatt lisens, da ordningen bare omfatter lag i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon.

Tildelingen begrunnes som følger:
Per 31.12.2023 hadde klubben en positiv egenkapital. Klubben har ingen vesentlige avvik på punkter i elitelisensreglementet.
Arena:
Fana Arena er godkjent iht. Arenakrav for Eliteserie og 1. divisjon per 12.11.2021..

Vi gleder oss til sesongen 24/25.