Martine spiller i Fana også kommende sesong!

Martine har virkelig levert varene etter at hun ble utlånt fra Vipers til Fana på nyåret. Hun har på 14 kamper i Fana-drakten gjort 115 scoringer, et lass med assists og endte til slutt på 7.plass på toppscorerlisten i REMA1000-ligaen.

Martine har både fått og tatt mye ansvar og sier følgende til Vipers.no:

Jeg trives veldig godt med spilletiden og ansvaret jeg har fått i Fana, og jeg føler jeg har utviklet meg mye på den korte tiden jeg har vært der. Jeg gleder meg til å bidra for laget en sesong til, og få verdifull erfaring som håndballspiller.

Martine
Foto: Bjørn Erik Nesse

Også Vidar er glad for å ha Martine med på laget:

Vi er selvsagt utrolig glade for at vi kan disponere Martine en sesong til i Fana. Utlånet siste del av inneværende sesong har vist at dette er en god løsning for alle parter. Martine har fått en rolle som har gjort henne godt og hennes prestasjoner har vært fantastiske. Nå får hun muligheten til å fortsette i et lag der det blir mye ansvar og spilletid på det øverste nivået. Jeg er helt sikker på at hun gjennom denne avtalen fortsetter å ta store steg i utviklingen sin.

Vidar