Pizzabakeren Nesttun og Lagunen er med på laget

Vi kan med glede meddele at Fana IL og Fana IL Håndball har inngått en avtale med Pizzabakeren Nesttun og Pizzabakeren Lagunen!

Pizzabakeren er en av de raskest voksende pizzakjedene i landet. Kjeden har på svært kort tid satt seg på Norgeskartet med over 200 pizzabakerier – nå senest på Nesttun, og flere skal det bli. Mottakelsen i markedet har vært fantastisk og lovordene er mange for pizzaen med de nybakte bunnene og den gode smaken. Pizzabakeren er et takeaway konsept der hovedproduktet er nybakt pizza hver dag, med hovedsakelig ferske norske råvarer til gunstige priser. Enten henter du pizzaen selv, eller så kommer de og leverer den rykende fersk, der du er. I tillegg til pizza selges det mineralvann, is, dressinger og annet tilbehør.

«Fana IL er utrolig glad for å ha signert en avtale med Pizzabakeren. Avtalen vil både bidra godt inn i arbeidet vi gjør for barn og unge, samt at vi kan dele ut pizza til de ulike gruppene og de frivillige. Vi gleder oss stort over at Pizzabakeren har åpnet et pizzabakeri på Nesttun, et steinkast unna Fana Arena, slik at tilgjengeligheten og tilhørigheten blir ekstra god» sier markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Fana Idrettslag, Hege Bøkko.

Pizzabakeren blir å se på flere av Fana IL sine arrangementer, og ikke minst på alle hjemmekampene til Fana Håndball Elite og andre arrangementer tilknyttet håndballen.

«Vi er veldig stolt av å kunne ha Pizzabakeren med på laget. Vi vil sammen med de ha flere konkurranser i fanzone og under kampene våre. Allerede på søndag vil det være mulighet til å delta på første papirflykonkurranse i pausen i Fana Arena» sier Avdelingsleder i Fana Håndball Elite, Trine Rese Aarseth.

Pizzabakeren Invest AS sin målsetning er at alle mennesker som leverer innsatsfaktorer til deres virksomhet skal ha gode liv, lønn til å leve av og de skal bidra til å aktivt ta vare på miljøet. Som kunde hos Pizzabakeren skal du være trygg på at vår virksomhet ivaretar alle lovkrav og regler. De jobber hver dag med å etterleve deres interne verdier som er Rett frem, Ekte vare og Godt humør.

«Vi i Pizzabakeren synes det er viktig og støtte opp idretten og fritidstilbudene for barn og unge i vår bydel, og hva er ikke mer naturlig og gå inn i et samarbeid med Fana IL når vi nå endelig har åpnet Pizzabakeren Nesttun i Apeltunveien 2.

Spesielt gøy å få være med på laget til Fana IL som har et så stort tilbud som dekker så mange idretter. Vi vil jobbe sammen for å skape gode opplevelser både på og utenfor banene.» sier Christoffer Sund, som er daglig leder.

Vi gleder oss til dette samarbeidet, og håper alle våre medlemmer velger Pizzabakeren.