Juniorlandslagets kaptein, Marie Mjøs, til Fana!

Neste års Fana-tropp fortsetter å ta form. Vi kan med glede presentere Marie Mjøs som Fana-spiller.
Marie kommer fra Fyllingen og ligger i skrivende stund på 2.plass på toppscorerlisten i 1.divisjon med hele 144 scoringer.
Hun har 22 kamper for juniorlandslaget (LK04) som hun også er kaptein for. Nå blir hun altså å se i Fana Arena fra neste sesong.

Foto: Runes håndballbilder

Marie gleder seg til å komme i gang med Fana-jentene;

Jeg valgte Fana fordi jeg mener at jeg har gode muligheter til å utvikle meg som håndballspiller her. Jeg har fått veldig godt inntrykk av treningsmiljøet, og tror Fana er det riktige steget i min utvikling. Vidar sine ambisjoner er også noe jeg har troen på, og som jeg har lyst å være en del av. Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med jentene, og til å starte opp med treningen til neste sesong.

Marie Mjøs

Neste års sjef er godt fornøyd med å ha signert en solid og ivrig bakspiller:

Her får vi inn en spennende ung jente som har hatt en veldig god utvikling for Fyllingen gjennom to sesonger i 1. divisjon. Hun har evnen til å være farlig selv, samtidig som hun kan sette sine medspillere i gode situasjoner. Samarbeidet hennes med Anna på linjen har vært et sterkt våpen som jeg håper Fana -publikummet får se mye av også kommende sesong. I tillegg får vi inn en spiller med et sterkt ønske om å utvikle seg videre og som bidrar til å skape større bredde i bakspillerposisjonen.

Vidar Gjesdal

Vi gleder oss til å se Marie i rødt!