Synna kommer hjem

Synna blir igjen å se i Fanadrakten fra kommende sesong!

Synna var en del av fanalaget som rykket opp i REMA 1000-ligaen før 2018-sesongen og er Fana-jente fra start av. I 2020 reiste hun til Danmark og spilte der i to år, før ferden gikk videre til våre naboer i nord; Tertnes. Der har hun nå spilt i to år.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Nå blir hun altså en del av neste sesongs Fanatropp. Det er neste års assistent, Marius Beck, godt fornøyd med:

I Synna får vi tilbake en målvakt som etter hvert begynner å få god rutine. Både fra REMA1000-ligaen og fra utlandet. Hun har prestert jevnt godt for Tertnes nå etter jul. Synna som person er også fantastisk å ha i et lag og kommer til å bidra med masse positivt utenfor banen i tillegg

Marius

Også Synna er fornøyd med å vende tilbake til Fana Arena:

Jeg har valgt å spille for Fana neste sesong fordi jeg er sikker på at dette er det rette stedet for meg å være på nåværende tidspunkt i karrieren. Fana har et spennende prosjekt på gang som jeg har stor tro på. Med Vidar og Beck i trenerteamet, som jeg kjenner fra før, i tillegg til Oddvar som målvaktstrener, vil dette være positivt for meg og min utvikling nå. Jeg har alltid trivdes i Fanamiljøet, og siden sist har jeg fått mye god erfaring som jeg gleder meg til å dele med laget. Det blir deilig å komme tilbake i Fana Arena med Fanadrakten på!

Synna

Vi gleder oss med deg, og ser frem til å ha deg på plass igjen i Fana Arena!