Foto: Runes Håndballbilder

Vil du bli med «bak» REMA 1000-liga kampene våre?

Vil du være med og utvikle arrangementene våre?

Vi ønsker oss flere støttespillere som kan bidra med innspill, planlegging og utvikling av arrangementene våre.

Å arrangere en håndballkamp er sjelden en rett fram aktivitet. Men i løpet av de snart seks sesongene vi har vært på øverste nivå i norsk håndball har vi fått masse god erfaring på området. Hvor mange hender som har vært innom disse årene har vi ikke helt tallet på, annet enn at det er et stort tall. Men er det noe vi trenger, så er det hender. Både mange og flere.

Tribuner skal rigges, reklameskilt settes opp, aktiviteter både før kamp og i pausen skal planlegges. Kiosken skal bemannes, kaffe skal kokes og svelene steikes. Dette er bare noen av oppgavene som venter deg om du finner ut at du har både tid og lyst til å være med oss å lage gode rammer rundt kampen(e).

Men det er ikke bare det rent praktiske på kampdag vi trenger deg til, men også det å planlegge hvordan arrangementet skal gjennomføres.

Årets sesong er over om tre kamper, men det er aldri for tidlig å begynne å planlegge neste sesong, så derfor inviterer vi til planleggingsmøte i Fana Arena onsdag 17.april kl 18:00.

Så vil du bli med i den fantastisk arrangement komiteen, og/eller vil du høre mer om hva det innebærer? Meld deg på ved å bruke skjemaet, og møt opp i Fana Arena onsdag 17.april kl 18:00. Alder er ingen hindring.

Blir du med å lage gode rammer rundt REMA 1000-liga kampene våre?

For mer info og/eller spørsmål, send en e-post eller ta kontakt her:

Avdelingsleder: Trine Rese Aarseth

E-post: Avdelingsleder.handball@fanail.no

Tlf: 984 84 885