Vårens viktigste kamp

Nå trenger jentene at alle som kan krype og gå (håper virkelig det er noen håndballinteresserte sjeler igjen i Bergen selv om det er like før påske) kommer i Fana Arena onsdag 27.mars kl 18:00.

Sesongen nærmer seg slutten, kun fire kamper gjenstår før det er over. Og som sagt, nå trenger jentene at alle som kan krype og gå kommer i Fana Arena onsdag 27.mars kl 18:00.

Da møter vi Aker, laget som pr i dag ligger på nedrykksplassen, men det er bare fem fattige poeng mellom de og oss. Tidligere i vinter trakk vi det lengste strået og vant med seks mål på bortebane. Også forrige sesong stod vi igjen med alle poengene etter de to møtene med Aker, gjør vi det i år og?

Men alt det er historie nå, og alle vet at det er ikke historien som vinner kampene – den jobben må jentene gjøre. Så hvorfor ikke gi de all den hjelpen de kan få, trenger og ikke minst fortjener?

Om ikke annet så skal Fana Arena fylles med masse aktiviteter denne onsdagen før påske. Det blir påskeaktiviteter av typen påskerebus og påskeverksted. Og du, alt sammen er gratis – det eneste du trenger å gjøre er å gå inn i appen vår (du finner linken lenger ned på siden), bruk koden «gratis24» og hent ut billetter til både deg, familien din, venner og ellers andre som måtte ønske det.

Lurer du på om du skal utsette avreisen til påskefjellet? Gjør det og kom på kampen, og om du planlegger by-påske er det ingen grunn til å sitte hjemme onsdag kveld – ta turen til Fana Arena og hjelp jentene til seier i det som kan være en av sesongens viktigste kamper.

Billettene finner du her ,du bruker promokoden gratis24 og så sees vi i hallen onsdag før påske.