Fana Håndball + Kinnarps = Sant

Fana IL Håndball utvider nettverket og kan med stor glede og stolthet presentere vårt nyeste medlem; Kinnarps.

Kinnarps er Europas største produsent og leverandør av innredningsløsninger til kontor-, skole og helsemarkedet, og har all sin produksjon ved sine 6 fabrikker i Sverige. Kinnarps sitt hovedfokus har alltid vært funksjonelle og bærekraftige innredningsløsninger, med høy kvalitet som er ment til å vare og fungere  lenge. Slike løsninger blir snart å se i Fana Arena også.

 I tillegg vil samarbeidet med Kinnarps bidra til å kunne utvikle både elite- og breddesatsingen vår ytterligere. 

I Bergen kan du besøke Kinnarps i et flott og inspirerende showroom på 2000m2 i Storetveitvegen, eller på deres 1200m2 store varelager og Outlet-butikk i Slettebrekkdalen på Askøy. Avtalen Fana IL Håndball har inngått med Kinnarps gir også alle medlemmene i Fana IL og sponsornettverket gode betingelser.

Kinnarps er av samme oppfatning som oss om at mennesker er den viktigste ressursen i alle organisasjoner – så også i vårt utvidede nettverk. Vi gleder oss derfor stort over å ha Stig, Vidar og resten av gjengen i Kinnarps med oss på laget de 3 neste årene. 

Vi i Fana IL Håndball ønsker Kinnarps velkommen til laget og gleder oss til å skape gode opplevelser sammen. 

Ved spørsmål kontakt styreleder Bjørn Thømt (styret.handball@fanail.no)

Les mer om Kinnarps her