10 år med Celine!

Celine Solstad (25) har bestemt seg for å fortsette karrieren i Fana. 2023/2024-sesongen blir hennes tiende sesong i den røde drakten! Celine kom fra Gneist og startet karrieren i 1.divisjon på høyrekanten. Sammen med laget har hun hele tiden tatt steg og høyrebacken på elitelaget vårt er den plassen med minst utskifting og mest stabilitet.

Celine fremstår som bærebjelke, kontinuitets- og kulturbærer i det unge Fana-mannskapet. Hennes lojalitet, seriøsitet og imponerende håndballhode er bare noen av grunnene til at vi er lykkelige for at vi får beholde Celine inn i hennes tiende år!

Dette sier Celine om hvorfor hun fortsetter i Fana:  

«Jeg velger å forlenge med Fana fordi jeg har tro på at vi kan ta ytterligere steg sammen, og jeg vil gjerne være med på neste del av reisen! Det er ekstra stort at vi på nyåret skal ta steget ut i Europa, det var ikke noe jeg så for mer da jeg ble en del av laget som 17åring! Jeg har tro på at vi skal fortsette utviklingen sammen.»

Foto: Bjørn Erik Nesse