Vinterens beste Kinderegg?

Etter en lang kampfri periode er det nå på tide å gire om! Og FOR en uke vi har foran oss! sånn litt over en uke frem i tid.

Vi starter det hele med REMA1000-liga kamp mot Byåsen onsdag 30.11 kl 18.00.

Når det gjelder Byåsen så husker sikkert de spesielt interesserte at det var borte mot nettopp Byåsen vi tok vårt første REMA 1000-liga poeng tilbake i 2018/19 sesongen. Men Byåsen er også laget vi har scoret 40 mål mot på bortebane, og det er laget vi har tapt med 14 mål for i Trondheim. Sånn rent tabellmessig er det bare ett poeng som skiller oss der vi ligger som nummer fem og Byåsen som nummer ni. Der har vi litt å gå på, da vi har to kamper mindre spilt enn laget fra Trondheim. Spennende blir det uansett.

Neste på menyen er mot internasjonal motstand, når tyske Buxtehuder SV kommer på besøk for 3.kvalikrunde i Europacupen. Buxtehuder ble nummer tre i Handball-Bundesliga i 2022, og pr i dag ligger de på fjerde plass i den Tyske ligaen. Den kampen kommer vi tilbake til litt senere

Vi avslutter håndballuken med TV2-sendt NM kvartfinaleoppgjør mot Sola. Kampen spilles onsdag 07.12 kl 18.15 i Fana Arena.

Om du ikke husker hvordan det gikk i tilsvarende oppgjør i fjor, så er det bare å si at da trakk vi det lengste strået og vant 32-26 foran et ellevilt publikum hjemme i Fana Arena. Sola er nok lysten på revansj, men jentene vår VIL til Arendal i februar så det er ingen grunn til å sitte hjemme denne onsdagen.

Til disse tre kampene kan du nå kjøpe deg HÅNDBALLUKE-billett i app og på nett. Med håndballuke-billett får du 3 kamper for prisen av 2!

Her kommer du rett inn til Håndballuke -billetten