Foto: Kjell Eirik Henanger

Anna Kallestad legger opp

Anna startet å spille håndball i Os. Etter at hun dro til Viking i 1. divisjon før 2013 sesongen kan hun se tilbake på mange fine år i topphåndballen. Hun spilte 3 sesonger i Sola før hun gikk videre til 3 fine år i Byåsen, og fikk være med å ta bronsemedalje i 2019/20 sesongen. Dette året ble hun også kåret til årets høyreback i Rema1000-ligaen. Anna var også en sentral spiller på 96-landslaget og fikk spilt flere mesterskap.

I starten på forrige sesong var hun uheldig og pådro seg en korsbåndskade. Som ferdig utdannet og i full jobb i Equinor gjorde likevel Anna comeback for Fana denne sesongen. Det ble dessverre for travelt å kombinere full jobb og samtidig prestere på det nivået hun forventer av seg selv. Vi i Fana er uansett glad for at du gjorde et forsøk og takker for det du bidro med. Vi ønsker Anna lykke til med sitt nye liv uten topphåndball, og ønsker henne alltid velkommen tilbake i Fana Arena.