Foto: Kjell Eirik Henanger

Snart seriestart

Selv om det blir en litt spesiell seriestart i år, så er den (endelig) like om hjørnet. Og «som vanlig» står Lerøy Elitecup for døren nå i august.

Det er fjerde år på rad det blir spilt Lerøy Elitecup i Bergen. I år er det Tertnes som står som arrangør, og lagene som møtes er Tertnes, Fana, Molde og Ålgård (1.divisjon).

Kampene går i splitter nye Åsane Arena. Fredag møter vi Ålgård, så står Molde for tur lørdag før vi avslutter mot Tertnes på søndag.

Foto: Bjørn Erik Nesse

Sist vi spilte mot Ålgård var i 3.runden i NM (senior) for omtrent ett år siden. Det endte med 33-24 seier til jentene våre, og alle utespillerne kom på scoringslisten. I fjorårets 1.divisjon endte Ålgård på 7.plass. Kampstart kl 17:00, eller se den via BA/Direktesport

Lørdag møter vi Molde, laget som endte på plassen foran oss på tabellen etter 2019/20 sesongen. Molde har ny trener for året, Tor Oddvar Moen, tidligere m.a Larvik trener. Kampstart kl 16:00 eller se den via Direktesport/BA

Søndag kl 14:00 er det duket for Tertnes – Fana i Åsane Arena. Ja, det er treningskamp, men det er lokaloppgjør og «blodig alvor» og siste gjennomkjøring før alvoret starter 03.september.

Foto: Kjell Eirik Henanger

Her ser du hva Tertnes sier om turneringen.