Foto: Bjørn Erik Nesse

Fremtidens helter

Selv om håndball-livet ennå ikke er helt tilbake til «det normale» så jobbes det i kulissene med å forberede både til serie-oppstart (for både store og små) og for å få opp og fram kommende generasjoner av håndballspillere.

Håndballskole 22. til 24 juni

Fana Elite sin håndballskole er åpnet for påmelding. Som tidligere år blir opplegget også denne gangen i regi av elitejentene. Med oppstart kl 09:00 og håndball fram til kl 15:00 – kun avbrutt av lunch sånn midt på dagen en gang. Tidspunkt? 22 – 24 juni i Fana Arena.

Vil du vere med? Meld deg på her

Trenger du mer informasjon? Ta kontakt med Catharina Furnes på avdelingsleder.handball@fanail.no

Prosjekt Morgenfugl

Til høsten starter vi opp «Prosjekt Morgenfulg». Dette er et tilbud til deg som er fødd i 2005 og 2006, elsker håndball, trening og det å stå tidlig opp.

Tre tirsdager i måneden vil elitejentene, sammen med elitetrenerne ta imot treningsvillige gutter og jenter i Fana Arena fra 06:30 til 07:30. Her vil det bli fysisk trening, håndballtrening, fokus på detaljer og terping. Økten avsluttes med felles frokost i Fana Arena.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med Catharina Furnes på avdelingsleder.handball@fanail.no for både mer informasjon og påmelding.