Foto: Einar Kvalheim

Den store «Bamse-adopsjonen»

I konkuranse med Norge, Sverige, Liverpool og Manchester United sist søndag var det likevel en god gjeng som valgte Fana mot Gjerpen i Fana Arena.

Etter «oppskrift med tilpasninger» fra ishockey-banen ble det invitert til «Bamse-kasting» i pausen .

Foto: Fana IL

Fant og Finte fikk jobben med å samle inn bamsene og sørge for at Adina Stiftelsen fikk de med seg etter kampen. Et raskt overslag sier oss at omtrent halvparten av de rundt 350 tilskuerne i hallen denne kvelden hadde med seg en bamse som ble gitt bort (med unntak av et par tre stykker som angret seg og ba pent om de ikke kunne få igjen bamsen sin).

Foto: Marianne Kolås

Tusen takk til alle som kom på kamp og bidro til at jentene vant over Gjerpen og samtidig donerte en bamse eller to til Adina Stiftelsen. Følg med utover i februar for oppdatering på «familiær status» på bamsene.