Foto: Skjermdump Youtube

Kizza og Aurora på landslagssamling

Ikke den beste starten på turneringen for Fana jentene som er på samling med juniorlandslaget i Ungarn.

Norge møtte Danmark torsdag kveld og det ble en ingen god første omgang for de norske juniorjentene.

Det tok seg litt opp utover i andre omgang og en periode var det bare to mål som skilte lagene. Men kampen endte med 26-22 seier til Danmark. Det var de første 15 minuttene av kampen som var avgjørende for tapet.

Kampfakta:

Norge LK00
Thale Rushfeldt Deila, Fredrikstad BKL 5; Christine Karlsen Alver, Fana IL 4; Henrikke Hauge Kjølholdt, Tertnes HB Elite 3; Marte Siren Figenschau, Fredrikstad BKL 3; Rikke Larsen Øyerhamn, Tertnes HB Elite 2; Eva Erdal Moen, Tertnes HB Elite 2; Line Homdrom Rusten, Grane Arendal 1; Kristina Sirum Novak, Sola HK 1; Marte Juuhl Svensson, Rælingen HK 1; Eli Smørgrav Skogstrand, Tertnes HB Elite; Tiril Solumsmoen Mørch, Gjerpen HB; Live Rushfeldt Deila, Fredrikstad BKL; Emma Holtet, Rælingen HK; Guro Ramberg, Larvik Turn IF; Marie Rokkones Hansen, Byåsen IL; Aurora Hatle,Fana HB; Benedikte Kalstad Hernes, Fyllingen HB og Hanne Ramsøskar Sagvold, Fredrikstad BKL.